Technology

3/Technology/post-list

Hogyan vigyázz a testsúlyodra?

Bár súlyunk nagy ingadozik az évek során, amikor a fogyásunk eredményének megőrzése a tét, számos tényezőre van szükségünk. Szerencsére néhány szakértő hajlandó megosztani a titkait, hogy hogyan tartsuk meg az elért súlyunkat, és mit kell feladnunk az életünkben, hogy annak érdekében ez meg hosszútávon meg is maradjon - írta a Style.hu.

A minőségi alvás

Minél jobban beleássuk magunkat az egészséges életmód titkai, egytől egyig, mindenhol említésre kerül a rendszeres, minőségi éjszakai alvás.

"Az mivel az alvás egyre nagyobb szerepet kap, a kutatások azt bizonyítják, hogy az elégtelen alvásnak káros hatásai vannak az egészség minden vonatkozására, a derékvonalban jelentkező zsírpárnák megjelenésére ez különösen igaz." - mondta Parinaz Samimi, a SleepTrain.com alvás és wellness szakértője.

"A megfelelő alvás elősegíti a gyógyulást és megelőzi a stresszhormon termelődését, a kortizolt, amely sokszor felelős a rossz étkezési döntéseinkért, például amikor stresszes, szorongó, depresszív hangulat áll az étkezéseink mögött." - tette hozzá Samimi. "Az éjszakaibagoly üzemmódról leszokás, nem csak a súlyunkra lesz jó hatással, hanem másnap is kedvezőbb hangulatunk, energiánkhoz és szervezetünknek szükséges tápanyagok termeléséhez.

Samimi azt javasolja, hogy minden nap feküdjünk le időben és az alvás előtt legalább egy órával már csak pihentető tevékenységeket folytassunk.

Szabadulj meg a cukortól

A feldolgozott cukortól jobb, ha távol tartjuk magunkat. "Legyen tudatában annak, hogy a cukorfogyasztás súlyos egészségügyi problémákat okoz majd, mint az elhízás, a cukorbetegség és a szívbetegség" - mondta Samimi.

Ahelyett, hogy visszatérsz a régi szokásaidhoz, mikor pár kilótól sikerül megszabadulnod, Samimi azt javasolja, hogy nyers, egészséges ételekhez forduljunk, ami tápértéket kínál neked, több energiát adnak nap mint nap, és segít a vonalaid megőrzésében.

Add fel a negatív önképedet

A fitnesz edzője, Lois Manzella Marchitto elmondta:Úgy gondolom, hogy a legfontosabb feladata, hogy feladják a negatív önkép, a kishitűség és a negatív válaszaikat, amiket maguknak mondanak, amikor valamiért keményen dolgoznak, amikor egy célt elszeretnek." azt is elmagyarázta, hogy mikor jön egy ügyfél, és azt állítja, hogy "nem tudja magát például felhúzni", vagy "nem tud megtartani egy deszkát", ő válaszol: "Nem vagy nem fogod?" Ez lehetővé teszi, hogy megláthassák, hogy az általuk használt szavak nem csak negatívak, hanem visszahúzóak is.

Szénhidrát

A hidrátokkal kapcsolatban vegyes szén-tartalék ismerünk. Van, aki azt mondja nem jó, van, aki azt mondja el kéne kerülni. Hol van az igazság? Talán több lehet igaz, a lényeg, hogy megtaláljuk a megfelelő mértéket, ha szénhidrát bevitelről van szó.

"A finomított szénhidrátok, mint a fehér kenyér, a tészta, a rizs és a sós rágcsálnivalók, a vércukorszint növekedéséhez vezetnek, ezt követi az összeomlás" - mondta Chazin híres diatetikus. "A vércukorszint ingadozása cukorhoz, impulzív étvágyhoz vezethet, és megnehezíti a fogyást. "

Ez azt jelenti, hogy teljesen fel kell adnunk a szénhidrátokat? Nem. Chazin azt javasolja, hogy inkább egészítsük ki magas rosttartalmú ételekkel, pl. gyümölcsökkel és zöldségekkel!

Ne felejtsd el jól érezni magadat

"Ha nem élvezed azt, amit naponta csinálsz, vagy unatkozol, akkor nem leszel képes megtartani a pozitív eredményt" - mondta a diétás táplálkozási szakértő, Dawn Jackson Blatner. "A hosszútávú fogyás titka a következetesség, és könnyebben leszel következetes, ha jól szórakozol."

Csinálj olyan tevékenységeket, amiket kikapcsolnak és szórakoztatnak. Fedezd fel például, hogy mi az a sport, ami hozzád közel áll!

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON:

0 Comments:

Megjegyzés küldése